Η εταιρία

Προφίλ εταιρίας

GREEK-ΑKI ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΒΥΝΟΠΟΙΙΑ Α.Ε.

Η Greekaki Α.Ε. είναι ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής και εμφιάλωσης αναψυκτικών και νερού , με καθετοποιημένη παραγωγή στο 14ο ΧΛΜ Ε.Ο. Δράμας – Καβάλας, στην περιοχή Κεφαλάρι με τις γνωστές πηγές .

Οι πηγές Βοϊράνης στο Κεφαλάρι του Δήμου Δοξάτου διαθέτουν άφθονο και άριστο πόσιμο νερό. Το νερό αυτό είναι που προσδίδει στα προϊόντα μας το ιδιαίτερο χαρακτήρα τους.
Η Greekaki δημιουργήθηκε με σεβασμό στον καταναλωτή , μεράκι και φαντασία. Θέλουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας αληθινές γεύσεις αναψυκτικών και πραγματικό πόσιμο νερό ,σύμφωνα με τα διεθνή Standard, με το βλέμμα στο μέλλον αλλά και τις ρίζες μας στο παρελθόν .

Σε έκταση 6 στρεμμάτων, βρίσκεται η εγκατάσταση συνολικού εμβαδού 2.000m2, που περιλαμβάνει εννιά σύγχρονες γραμμές παραγωγής αναψυκτικών και του νερού καθώς και χώρος εξοπλισμένος κατάλληλα για αποθήκευση και φόρτωση των προϊόντων μας.
Η κινητήρια δύναμή μας είναι η αγάπη μας για τη δημιουργία. Δοκιμάζουμε νέα προϊόντα, νέες γεύσεις, ξεχωριστές συσκευασίες.

5+

χρόνια εμπειρίας

1εκ.

εμφιαλώσεις
greekaki_factory_1
greekaki_factory_2

Στόχος

Κάνουμε πάντα ότι χρειάζεται , για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα διασφαλίζοντας τη σχέση Ποιότητας – Τιμή.

Αντιστεκόμαστε σε καθετί παράγοντα αντίθετο με τις αρχές μας , στοχεύοντας σταθερά στη βιώσιμη ανάπτυξη με σεβασμό στον πελάτη και τον πλανήτη.

Αξίες

Τηρούμε ευλαβικά την ασφάλεια τροφίμων σε όλα τα στάδια σχεδιασμού, αγορών Α’ υλών, παραγωγής, εμπορίας και διανομής αναψυκτικών και νερού.

Είμαστε αφοσιωμένοι στο όραμα μας και επιθυμούμε η αξιοπιστία μας να είναι το σημείο αναφοράς τόσο του καταναλωτή που μας επιλέγει όσο και του δικτύου συνεργατών που μας εμπιστεύεται.

greekaki_factory_3

Έχετε επιχείρηση;

Έχουμε σίγουρα μία πρόταση που σας ενδιαφέρει!